Türk Eğitim Vakfı Türkan Sedefoğlu Anaokulu
KÜÇÜKSU MAH. KALDIRIM CAD. TEV TÜRKAN SEDEFOGLU ILKOKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO ÜSKÜDAR / İSTANBUL
02163320272

VİZYON

İSTİYORUZKİ Donanımımızla, Kendini yetiştirmiş öğretmenlerimizle Öğrenmeye istekli öğrencilerimizle Okula destek veren velilerimizle el ele Eğitim ve öğretimde en iyiye ulaşacağımıza inanılsın.

MİSYON

İNANIYORUZKİ Biz okulöncesi öğrencilerimizin sosyal, bilişsel, özbakım, duygusal, psikomotor, dil alanlarındaki gelişimlerini yaş ve gelişim özelliklerine uygun davranış kalıplarının oluşmasını sağlayarak Türk milli eğitiminin amaçlarına uygun Atatürkçü ve çağdaş bir toplumun temellerini atmak için çocukların hem psikolojik hem fiziksel gelişmelerinin sağlıklı olmasını hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizi ilköğretime tam anlamıyla hazırlanmalarına yardımcı olmak. Ulusumuzun devamı ve her açıdan sağlıklı toplumların temellerini atmak için varız.

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim